tjänster

Homestyling - konsultation

Vi går tillsammans genom er bostad och antecknar vad ni bör tänka på innan en visning alt fotografering. Jag ger förslag på stylingtips, vad som kan/bör ändras, läggas till / tas bort för att skapa en bra känsla samt en helhet. Vid behov bifogas en "att göra" lista. Tiden för tjänsten kan variera beroende storlek på bostad.

Eftersom jag har lång erfarenhet av fastighetsvärdering kan jag också råda dig om det kan löna sig att tex att måla om, byta köksbeslag alt andra mindre ändringar/renoveringar innan försäljning.


Homestyling - piff

Här går jag in och stylar utifrån befintliga möbler samt kompletterar med kuddar, filtar, bäddtextil, dukning, snittblommor och dylikt för att få en röd tråd i just ditt hem. Efter att bostaden är fotograferad så får du tips vad du ska tänka på inför kommande visningar. Vid behov bifogs en "att göra" - lista som du kan arbeta efter och ev tips på egna inköp. Tjänsten kan ta från 3 timmar upp till heldag beroende på storlek på din bostad. En kort konsultation innan är kostnadsfri.

 

Homestyling - halvstyling

Ni har ett inrett hem eller delvis inrett hem som behöver kompletteras/uppdateras. Jag kompletterar med vissa möbler och utför även allt piff i hela bostaden. Tjänsten tar allt från en halvdag upp till dagar beroende på omfattning och storlek. En kort konsultation är kostnadsfri.

Tänk på att homestyling hos privatpersoner är avdragsgill i deklarationen vid en försäljning.
Skatteverkets hemsida står; "Du får dra av för mäklararvodet, annonsutgifter, homestyling och fotografering när du säljer din privata bostad". Spara därför kvitton och fakturor.  

Homestyling - helstyling

Jag inreder en tom bostad enligt överenskommelse. Vill ni fylla upp ett komplett hem eller kanske några rum alt bottenvåning så går det bra. Att visa en bostad som står helt utan inredning brukar vara svårt för många att ta till sig. Därför bör man möta en hall och kommande rum med en rätt känsla för att köparen ska kunna bilda sig en uppfattning och ta till sig bostaden. Var gärna ute i god tid för bästa resultat. Tidsåtgång är ofta ett par dagar. En kort konsultation är kostnadsfri.

Inredning - privat och företag

Ibland är det svårt att få ihop helheten i ett rum, eller den röda tråden genom hemmet. Man blir lätt hemmablind och rum kan behöva uppdateras efter nya behov. Jag hjälper dig med förutsättningarna för att lyckas med inredningen i hemmet, på arbetsplatsen eller i offentlig miljö.
Jag gör er vision till verklighet och finns tillgänglig i olika faser av projektet och håller kontakten genom hela processen. 

Vi går igenom de behov du har och vilka möjligheter som finns med hänsyn till din budget. Utifrån det tar jag fram ett inredningsförslag. 

Exempel
-Behovsanalys 60 min.
-Jag gör en Moodboard på förslag utifrån analysen samt
-lista med möbler och inredningsdetaljer.

Vill du ha en skiss över möblering så hjälper jag till med det, Slutligen gör vi en avstämning om hur det känns och om vi ska gå vidare. Renovering & byggnadsvård

Jag har renoverat flera gamla hus och är en riktig nörd vad gäller att försöka bevara känslan trots betydande förändringar/ uppdateringar. Det finns ett otroligt utbud och lösningar. Min erfarenhet och intresse har gjort att jag lärt mig mycket under åren och jag delar gärna med mig utav detta på olika sätt. 

 Jag ansvarar gärna för inredningsbitarna i ditt renoveringsprojekt och blir din inredningskoordinator samt håller dialogen med de snickare ni anlitat. Det går också bra att bara använda mig som bollplank och nyttja mina kunskaper var du hittar de rätta detaljerna för ditt hus.  Allt ifrån plankgolv, linolja, till gamla lampor och slagbord.